Jezik:

Aleksandar Cvetković

Slika Aleksandra Cvetkovića – Supertanker

Autor:

Dimenzije slike 80 x 100

372.000,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 372 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Aleksandra Cvetkovića – Supertanker, je stara slika iz 1989. godine i budi posebno osećanje kod ljudi koji vole apstraktno slikanje. Brodovi  i tankeri su često oslikani u njegovim umetničkim slikama. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 80 x 100 cm (bez rama) i  84 x 104 cm ( ra ramom). Cena slike Aleksandra Cvetkovića – Supertanker je sa ramom.

Ram slike Aleksandra Cvetkovića – Supertanker je prilagođen slici. Aleksandar Cvetković  je završio je Akademiju likovnih umetnosti u Beogradu 1973. godine i postdiplomske studije na istoj Akademiji 1975. godine, na Odseku za slikarstvo. Tokom boravka u Njujorku osamdesetih godina, pravi radikalan rez u svojoj poetici i okreće se od figuracije ka apstraktnom načinu izražavanja, na tekovinama američkog apstraktnog ekspresionizma, koje obogaćuje iskustvima enformela i pop-arta.

Tehnikom ulja na platnu Aleksandar Cvetković nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim platnima su često oslikavani tankeri, brodovi, apstraktne figure i motivi koji imaju specifičan kolorit. Postmodernističko u duhu, Cvetkovićevo slikarstvo najbliže se definiše kao slikarstvo liberalnog modernizma. Zasnovano na dominaciji visokih estetskih vrednosti likovnog jezika, istovremeno otvoreno za asimilaciju najrazličitijih slikarskih postupaka i sadržinskih referenci iz najšireg polja kulture i umetnosti.

Slika Aleksandra Cvetkovića – Supertanker dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Aleksandra Cvetkovića – Supertanker

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC