Jezik:

Zvonko Šindić

Slika Zvonka Šindića – Panorama Beograda

Autor:

Dimenzije slike 25 x 70

39.600,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 39 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Zvonka Šindića – Panorama Beograda, budi posebno osećanje kod ljudi koji su vezani za Beograd. Motiv Beograda je često oslikan u umetničkim slikama. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 27 x 70 cm (bez rama) i  39 x 84 cm ( ra ramom). Cena slike Zvonka Šindića – Panorama Beograda je sa ramom.

Ram slike Zvonka Šindića – Panorama Beograda je prilagođen slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat. Svoje motive bira sa razlogom da mladim ljudima olakša kad su u pitanju moderne, svetle i lepo uklopive slike. Ram je drveni braon, a paspartu je bež ram sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Zvonko Šindić nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na Šindićevim platnima je često Beograd, grad njegovog detinjstva i odrastanja. U poslednje vreme slika i motive Beograda, Mostara, Srbije i naših manastira.

Zvonko Šindić je u ateljeu uvaženog akademskog umetnika Dušana Mikonjića usavršavao svoju sklonost i ljubav ka slikarstvu.
Učestvuje na mnogim grupnim izložbama i aukcijskim prodajama.
Na njegovim slikama pored pejzaža su zastupljeni drugi gradovi i predeli nekadašnje Jugoslavije.
Na njegovim je zastupljena gama toplih i nežnih boja, po kojoj je izuzetno prepoznatljiv i poznat.
Impresionistički slika sa širokim potezom koji ostavlja utisak.

Slika Zvonka Šindića – Panorama Beograda dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Zvonka Šindića – Panorama Beograda

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Zvonko Šindić - Panorama Beograda  25x70.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC