Jezik:

Nemanja Vučković

Oasis

Autor:

  • Dimenzije slike 150 x 150
  • Za cenu pozvati na 064/113-6593

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Nemanje Vučkovića – Oasis je tipičan primer njegovog apstraktnog stvaralaštva. Poznat je po svojim futurističkim i apstraktnim slikama. Posebno su ističu njegove slike sa jakim prelivajućim bojama velikog formata u apstraktnom maniru.

Ova slika rađena tehnikom je ulje na platnu. Dimenzije slike su 150 x 150 bez rama. Cena slike Nemanje Vučkovića – Oasis je bez rama. Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja.

Nemanja Vučković je jedan od predstavnika modernog futurističkog i apstaktnog ekspresionizma. Slikarstvo Nemanje Vučkovića nadilazi vidljivu stvarnost. Njegova mašta mu dozvoljava da nam svom putu slikarskog dokazivanja jednostavnost prebaci iz vidljivog u nevidljivo. Kao i iz realnog u nadrealno i iz postojećeg u apstraktno. On je slikar nove generacije koji polako ali sigurno osvaja svet.

Diplomiranirao je 2012.godine na Fakultetu primenjenih umetnosti u Nišu. Završio je master studije na slikarskom odseku i postao master likovni umetnik u klasi akademika Fehima Huskovića.
Trenutno je na doktorskim studijama u oblasti slikarstva.
Imao je jedanaest samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu, a učesnik je preko trideset grupnih izložbi širom sveta. Boravio je na mnogim likovnim kolonijama i simpozijumima i izlagao je do sada na šest bijenala. Njegova dela nalaze se u mnogim privatnim i javnim kolekcijama.Većina radova se zasniva na traženju veze između energije prirode i ljudske energije u trenutku stvaranja.
Njegov rad se povezuje sa slikarima fovizma i apstraktnog ekspresionizma.

Slika Nemanje Vučkovića – Oasis dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Nemanje Vučkovića – Oasis

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Nemanja Vučković - Oasis  150x150.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC