Jezik:

Zvonko Šindić

Krovovi Zemuna

Autor:

Dimenzije slike 30 x 60

31.000,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 31 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Zvonka Šindića – Krovovi Zemuna, budi posebno osećanje kod ljudi koji su vezani za Zemun. Motiv Dunava i Zemuna je često oslikan u umetničkim slikama. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 30 x 60 cm (bez rama) i  46 x 76 cm ( ra ramom). Cena slike Zvonka Šindića – Krovovi Zemuna je sa ramom.

Ram slike Zvonka Šindića – Krovovi Zemuna je prilagođen slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat. Svoje motive bira sa razlogom da mladim ljudima olakša kad su u pitanju moderne, svetle i lepo uklopive slike. Ram je drveni beli slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Zvonko Šindić nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na Šindićevim platnima je često Beograd, grad njegovog detinjstva i odrastanja. U poslednje vreme slika i motive Beograda, Mostara, Srbije i naših manastira.

Zvonko Šindić je u ateljeu uvaženog akademskog umetnika Dušana Mikonjića usavršavao svoju sklonost i ljubav ka slikarstvu.
Učestvuje na mnogim grupnim izložbama i aukcijskim prodajama.
Na njegovim slikama pored pejzaža su zastupljeni drugi gradovi i predeli nekadašnje Jugoslavije.
Na njegovim je zastupljena gama toplih i nežnih boja, po kojoj je izuzetno prepoznatljiv i poznat.
Impresionistički slika sa širokim potezom koji ostavlja utisak.

Slika Zvonka Šindića – Krovovi Zemuna dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Zvonka Šindića – Krovovi Zemuna

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Zvonko Šindić - Krovovi Zemuna  30x60.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC