Jezik:

Predrag Radovanović

Konj

Autor:

Dimenzije slike 60 x 60

68.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 68 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Predraga Radovanovića – Konj, je tipičan primer njegovog oslikavanja konja njemu omiljene životinje a urađena je slikarski do perfekcije. Motivi sa konjima su često oslikani u njegovim umetničkim slikama ali ovo remek delo Predraga Radovanovića vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi motivi sa pejsažima a posebno mrtve prirode su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 60 x 60 cm (bez rama) i  82 x 82 cm ( ra ramom). Cena slike Predraga Radovanovića – Konj je sa ramom. Ram slike Predraga Radovanovića – Konj je prilagođen slici. Ram je drveni širok braon boje malo meliran, a paspartu je mali zlatno-žuti slip. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici. Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim mrtvim prirodama koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slike Predraga Radovanovića – Konj nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim platnima je najčešće motiv mrtve prirode koje je usavršio u ateljeu Dragana Martinovića. Posebnu pažnju privlače njegovi topli tonovi i živopisni kolorit koji je stvaraju slici posebnu toplinu.

Peđa Radovanovic, zaljubljenik je u konje i boje, i gledajući njegove slike, vi vidite ergelu platana koje odišu majstoriskim crtežom, koloritom i prefinjenom materijalizacijom.
Dugi niz godina radio je kao saradnik u ateljeu Dragana Martinovića, postao aktivan član Esnafa, izlagao na mnogobrojnim grupnim izložbama u gotovo svim većim gradovima Srbije, a i u inostranstvu.

Slika Predraga Radovanovića – Konj dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje pejsaža i moderne umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Predraga Radovanovića – Konj

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Horse

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC