Jezik:

Ivan Karafilovski

Horse

Autor:

Dimenzije slike 50×80

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Ivana Karafilovskog – Horse, budi poseban osećaj kod ljudi vole životinje a posebno konje na platnu jer je dočarana verno i slikarski do perfekcije. Motivi konja su često oslikani u umetničkim slikama ali ovo remek delo Ivana Karafilovskog vas ne može ostaviti ravnodušno. Njegovi pejsaži sa konjima su posebno ispraćeni kod ljubitelja umetnosti  i umetničkih slika.

Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 50 x 80 cm (bez rama). Cena slike Ivana Karafilovskog – Horse je bez rama. Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja Ovaj umetnik modernog opusa već godinama pokazuje izuzetan talenat a posebno je prepoznatljiv sa svojim portretima i slikama konja koje radi u dahu i sa velikom strašću.

Tehnikom ulja na platnu slika Ivana Karafilovskog – Horse nas vodi na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na njegovim platnima je često motiv konja kao i portrete koje radi do savršenstva. Njegov opus je i mrtva priroda ali se najviše ističe u portretima.

Slikarstvom se bavi dve decenije.
Radi isključivo tehnikom ulje na platnu, u najširem tematskom okviru, manirom hiperrealizma i magičnog realizma.
Svoja dela izlagao na većem broju kolektivnih i dvanaet samostalnih izložbi.
Organizator i učesnik međunarodnih likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu. Za svoj rad dobio više nagrada i priznanja

Slika Ivana Karafilovskog – Horse dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje moderne umetnosti i hiperrealizma koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Ivana Karafilovskog – Horse

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Ivan Karafilovski - Horse  50x80 .jpg

10% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC