Jezik:

Milan Miletić

Hleb i po neki grozd

Autor:

Dimenzije slike 30 x 35

96.700,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 96 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Milana Miletića – Hleb i po neki grozd je umetničko dela našeg poznatog slikara. Rađena je tehnikom ulje na platnu.  Njegov slikarski opus je lako prepoznatljiv. Njegove motive na slikama smo često viđali po velikim izložbama širom zemlje gde je izlagao. Odabrao je mrtvu prirodu kao osnovu sa primesama starih manastira i srednjovekovnim motivima na svojim slikama. Neretko su mu na slikama motivi Hilandar, Manastir Ostrog, naši sveci i  monasi.

Dimenzije slike Milana Miletića – Hleb i po neki grozd bez rama 30 x 35, a sa ramom 50 x 55. Na slici se nalaze tri polovine hleba i nekoliko grozdova belog grožđa  koja nam govori o simbolici ove slike. Milan Miletić sa velikim uspehom slika naše svece i prenosi svoje impresije na slikarsko platno.

Cena slike Milana Miletića – Hleb i po neki grozd je sa ramom. Ram je drveni tamno braon sa perlama, a paspartu je drveni beli slip. Sertifikat o originalnosti i autentičnosti dela ide uz kupljenu sliku.

Milan Miletić je nesumnjivo jedan od najdoslednijih naših slikara, ne samo u okviru svoje generacije: njegov osnovni slikarski stav začet je krajem davnih sedamdesetih godina prošlog veka i razvija se i bogati u istom duhu do dana današnjeg. Miletićevo slikarstvo je pravi savremeni realizam. On je realista koji negira realizam, ne težeći pritom da uđe u svet nadrealnog. Umesto fantastike njegove slike nude sakralni mir, duhovnu tišinu i osećaj neke praiskonske tajne.

Jedan je od retkih slikara realista koji je svrstan u knjigu Nikole Kusovca Srpsko slikarstvo 20. veka. Njegove slike se nalaze u domovima velikh ljubitelja slikarstva i kolekcionara. Milan Miletić je izlagao je na preko sto grupnih izložbi i trinaest samostalnih. Primio je više domaćih i međunarodnih nagrada.

 

 

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Milan Miletić - Hleb i po neki grozd  30x35.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC