Jezik:

MIlan Kolbas

Pogled na Hilandar

Autor:

Slika Milana Kolbasa pod nazivom „Pogled na Hilandar“

Dimenzije slike: 80 x 90cm

161.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 161 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Za strastvene ljubitelje umetnosti, Slika Milana Kolbasa Pogled na Hilandar, koja oduzima dah i čiji naziv budi posebno osećanje kod ljudi koji si bili tamo i posetili ovaj velelepni manastir.. Ovo intrigantno umetničko delo, Pogled na Hilandar uljem na platnu, ima dimenzije 80 X 90 cm (bez rama) i pokazuje izuzetan talenat ovog umetnika.

Kao dopunu ovom izuzetnom umetničkom delu, nudimo profesionalne usluge uramljivanja sa posebnim galerijskim popustom kako biste mogli da dodate dašak elegancije svom kućnom dekoru. Prepustićemo Vama da sami izaberete ram ili uz stručni savet uramimo sliku po vašoj želji i potrebi. Pored toga, Slika Milana Kolbasa Pogled na Hilandar dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za kolekcionare koji traže originalna umetnička dela.

Tehnikom ulje na platnu, slika prikazuje spokojnu lepotu manastira Hilandara, koji se nalazi na veličanstvenoj Svetoj Gori u Grčkoj. Ovo umetničko stvaralaštvo prikazuje prepoznatljivu vizantijsku arhitekturu, bujno lišće i spokojnu atmosferu koja vas prenosi u mirno okruženje ovog svetog manastira.

Slika Milana Kolbasa Pogled na Hilandar je unikatna umetnička slika. Boje koje je izabrao autor Milan Kolbas savršeno se uklapaju u svačiji dom i enterijer prostora. Mnoštvo pastelnih boja i oblik slike koji je približan kvadratu može biti presudan u odabiru baš ove slike. Idealna je za velike prostore gde slika može da dođe do izražaja.

Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom, dodajući dašak sofisticiranosti svom prostoru uz „Pogled na Hilandar“ Milana Kolbasa. Ova slika je pravi dragulj, sa izuzetnom kreativnošću i veštinom hvata suštinu monaškog života. Za ljubitelje religije i Hilandara ovo je prava poslastica. Oni koji su bili na Hilandaru znaće da prepoznaju kvalitet slike i umetničkog dela ovog slkara. Ne propustite priliku da posedujete ovo remek delo i divite se njegovim detaljima i lepoti godinama koje dolaze!

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Milan Kolbas - Hilandar  80x90.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC