Jezik:

Stojan Milanov

Dvoje

Autor:

Dimenzije slike 115×95

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Stojana Milanova – Dvoje, je tipičan primer njegovog slikarstva, kao moderan futuristički stil u slikama koji ovaj umetnik sugeriše. Stojan Milanov slike radi sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita. Slika Stojana Milanova – Dvoje je naslikano uljem na platnu. Dimenzije slike bez rama su 115 x 95
Slika je bez rama a uslužno se može uramiti kod nas što garantuje i galerijski popust kod uramljivanja.

Tehnikom ulja na platnu, slika Stojana Milanova – Dvoje nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan zaboravljeni pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Milanov je autentičan slikar koji beži iz realnog u futurističko – impresionistički slikarski pravac. Kroz široki potez kičicom naglašava svaki detalj na slici što ostavlja utisak na posmatrača.Milanov je prepoznatljiv po velikm formatima, njegovi urbani pejsaži su jasno naglašeni sa velikm nanosom boje. Ljudsku figuru radi najviše a svaka slika je priča za sebe, koristeći najviše tehniku ulje na platnu.

Rođen 1963. godine u Beogradu. 1985. godine profesionalno se bavi slikarstvom, član ULUPUDS-a i ULUS-a, samostalni umetnik.
U tematskom smislu preokupacija su mu ljudska figura, urbani pejzaž, tehnika ulje na platnu.
Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.
Učesnik je vise kolektivnih izložbi, međunarodnih art simpozijuma i likovnih kolonija.Učestvovao na više desetina grupnih izložbi.
Živi u Beogradu.

Njegove slike su posebno ispraćene kod inostranih ljubitelja umetnosti koji traže moderno slikarstvo kao i za velike prostore koji traže slike velikog formata. Ne propustite priliku da posedujete ovo remek delo i divite se njegovim detaljima i lepoti godinama koje dolaze! Stojana Milanova – Dvoje dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Stojana Milanova – Dvoje.

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Stojan Milanov - Dvoje  115x95.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC