Jezik:

Šandor Šlajf

Devojka i lisica

Autor:

Dimenzije slike 50×40

68.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 68 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Šandora Šlajfa – Devojka i lisica je delo našeg poznatog akademskog slikara iz Novog Sada. Šandor Šlajf je slikar nadrealnog, realističkog i futurističkog opusa koji je radi svoje slike u prepoznatljivom stilu. Ovo umetničko delo, naslikano uljem na platnu. Dimenzije su 50 x 40 cm (bez rama) i  68 x 58 cm ( ra ramom). Cena slike Šandora Šlajfa – Devojka i lisica je sa ramom.
Ram slike Šandora Šlajfa – Devojka i lisica je prilagođen slici.Ram je lux zlatni, a paspartu je drveni braon boje sa zlatnim slipom. Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom ulja na platnu Šandor Šlajf vodi nas na putovanje u jedan drugačiji, idiličan svet. Na Šandorovim platnima je često moderan i futuristički model. Ranije je slikao pejsaže sa ravnicama i salašima kao i nezaobilazne konje u kasu. Kasnije prelazi na moderno slikanje sa jakim koloritom i puno detalja i likova. Slika devojke u ambijentu, klovnove sa muzikantima, kao pejsaže u kombinaciji sa jakim bojama i portretima. Sve to izgleda uklopljeno u njegov način rada i svaka emocija je vezana za dati motiv, mirno i pitomo.

Slikarstvo je dugi niz godina učio kod akademskog slikara Viktora Škrabanja. Od 1986. godine se profesionalno bavi slikarstvom.
Završio osnovne studije na Akademiji klasičnog slikarstva, Univerzitet Educons, u Sremskoj Kamenici 2011. godine i stekao akademsko zvanje: likovni umetnik (Bachelor of Arts).
Član je ULUV-a od 1998. godine, ULUS-a od 2002. godine i ULU Esnaf od 2011. godine. Do sada je imao 90 samostalnih izložbi i preko 250 kolektivnih izložbi.

Slika Šandora Šlajfa – Devojka i lisica dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje umetnosti koji traže originalna umetnička dela. Zato se spremite da budete opčinjeni ovim prelepim umetničkim delom. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Šandora Šlajfa – Devojka i lisica

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Šandor Šlajf - Devojka i lisica  50x40.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC