Jezik:

Marko Rajović

Devojka

Autor:

Dimenzije slike 60×50

68.200,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 68 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Marka Rajovića – Devojka, je tipičan primer njegovog slikarstva, kao moderan stil sa hiperrealnim motivima koji ovaj umetnik sugeriše. Marko Rajović radi sa puno svetlosti i jasnih boja i kolorita.Dimenzije slike su 60 x 50 cm (bez rama ) i 68 x 58 cm (sa ramom).
Cena slike je sa ramom. Ram je originalan drveni prljavo beli.Ram je odabran sa stilom i u skladu sa bojama na slici.

Tehnikom uljem na platnu, slika Marka Rajovića – Devojka nas vodi u jedan drugačiji svet slikarstva. U skladnim, bojama naglašava jedan pravac gde je sve idealizovano i i kroz svoju maštu nam pokazuje kao put kao novom, ka modernom stvaralaštvu gde je sve izraženo u jednoj slici.
Uz negovanje i razvoj lične slikarske poetike, naslikao po porudžbini brojne slike a najviše slika mrtvu prirodu i figuraciju.Marko Rajović imao je više kolektivnih izložbi i jednu samostalnu izložbu. Marko Rajović danas živi i stvara u Beogradu.

Iako je po formalnom obrazovanju diplomirani ekonomista, životni put Marka Rajovića naveo ga je ka umetničkim vodama, u njegovom biću krije se umetnik- slikar kom je Marko iako samodidakta dozvolio da pokaže svu raskoš sopstvenog talenta i svakako dosta slikarskog rada. Marko se potpuno posvetio slikanju od 2012. godine a koji je tokom godina kanalisan i kroz dva umetnička udruženja :ULU Sergej Jovanović iz Beograda i ULUS (Udruženje likovnih umetnika Srbije), postavši tako samostalni likovni umetnik.

Marko teži da bude slikar koji će ostaviti trag na likovnoj sceni a po onome kako radi likovni kritičari su ubeđeni da je na pravom putu.Njegove slike su posebno popularne kod naše dijaspore.
Slika Marka Rajovića – Devojka dolazi sa sertifikatom o autentičnosti i originalnosti. Dajte dašak sofisticiranosti svom prostoru uz sliku Marka Rajovića – Devojka

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Marko Rajović - Devojka  60x50.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC