Jezik:

Miljan Vasiljević

Breze u sumrak

Autor:

Dimenzije slike 70×20

59.500,00 RSD

Kupite ovaj proizvod i zaradite 59 bodova!

Galerija Španac nije u PDV sistemu.

Samo za online porudžbine

Uz svaku kupovinu dolazi i popust!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu uz promo kod "SPANAC" dok zarađujete i poene koje možete iskoristiti za umanjenje računa. Zaradite prosečno 10% od iznosa korpe, nazad na svoj račun nakon svake kupovine. Čak i kada koristite svoje poene, vrednost vaše kupovine se pripisuje vašem nalogu. Uživajte u kupovini umetničkih dela najpoznatijih domaćih slikara.

Opis

Slika Miljana Vasiljevića- Breze u sumrak je primer hiperrealnog slikarstva jednog od naših najboljih slikara precizne figuracije . Počeo da se bavi slikarstvom u studiju Damira Savića a potom je karijeru nastavio u Kanadi. Slika tehnikom ulja na platnu, koristeći tradicionalne materijale i metode slikanja. Njegov slikarski opus je mrtva priroda i pejsaži po kojima je daleko poznat.

Dimenzije slike su 70 x 20 bez rama i 84 x 34 sa ramom. Uz kupljenju sliku Miljana Vasiljevića- Breze u sumrak ide originalni sertifikat. To je potvrda o originalnosti i autentičnosti slikarskog dela.

Cena slike Miljana Vasiljevića- Breze u sumrak je sa ramom. Glavni ram je široki drveni bež, a paspartu tanak bež slip koji prati boje na slici i daje slici posebnu notu.

Na njegovim slikama mrtve prirode dominiraju voće, koje radi u dahu sa takvom preciznočću da gledalac pomisli da je fotografija. Voće su osnova i to jabuke, grožđe, narove, trešnje i jagode. Uz voće slika staklene i porcelanske čaše, bokale, činije i samovare. Neretko uz mrtvu prirodu slika i cveće koje se dopadljivo i romantično uklapa sa njegovim slikama mrtve prirode.

Pejsaže slika sa preciznim oslikavanjem žitnih, cvetnih i mirisnih polja sa stablima drveća koja su često na njegovim pejsažima. Uglavnom slika breze, maslačke, bele rade i makove i ostalo livadsko cveće. Na njegovim pejsažima su često vetrenjače po kojima je prepoznatljiv i daleko poznat. Slika jutarnje i večernje motive koji daju posebnu toplinu slici sa obrisima sunca koje polako zalazi u suton.

Slika Miljana Vasiljevića- Breze u sumrak je tipičan primer njegove škole slikanja i sa svojim jedinstvenim slikanjem je osvojio ne samo naše prostore nego i Evropu Ameriku. Izlagao je i radio u Beogradu i Torontu. Zastupljen je u leksikonima, monografijama i knjigama o umetnosti. Ima svoje slike u stalnim postavkama u “Liss Gallery” u Torontu i u više galerija u Srbiji. U galeriji Španac ima najveću ponudu slika.

 

Ukoliko imate problema sa registracijom ili Vam je potrebna hitna dostava, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom kako bi poručili željeni proizvod!
Za porudžbinu proizvoda telefonskim putem neophodno je da zapamtite šifru ili naziv artikla koji želite kupiti!

Telefon: +381 11 311 0316,  +381 64 113 65 93 – Đorđe

 

 

 

 

Hvala na poverenju!

Gledali ste

Niste pregledali nijedan proizvod.

Pošaljite upit
za ovaj
proizvod

Miljan Vasiljević - Breze u sumrak  70x20.jpg

15% POPUSTA

na prvu kupovinu
uz promo kod “SPANAC