Prazna korpa

Bulevar dr. Zorana Đinđića 44a, 11070 Novi Beograd. Tel: +381 11 311 0316


Promena jezika / Change language

Galerija “Španac” predstavlja jedinstvenu uslugu koja je hit u svetu, a to je iznajmljivanje slika za pravna i fizička lica.

Ukoliko želite da za vaše specijalne prilike, (promocije, svečanosti, proslave, jubileje) i najvažnije događaje, vaš stambeni ili poslovni prostor krase najlepša umetnička dela, iznajmljivanje slika je pravo rešenje.

U skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, vreme iznajmljivanja može biti po danu, sedmično, na mesečnom ili godišnjem nivou.

Na ovaj korak smo se odlučili da bi podmirili potrebe sve više poslovnih firmi, ambasada, banaka, hotela i restorana kao i ostalih poslovnih organizacija i privatnog okruženja, koje žele da imaju prijatan i ugodan ambijent u svojim prostorima.

Po vašem izboru slika, opremamo i ispunjavamo vaše zahteve vezane za postavku slika u vašim prostorijama.

Sigurni smo da bi takva odluka oplemenila izgled vaših prostorija i da bi dala jednu novu notu prefinjenosti, umetničkog šarma i topline.

U ponudi su umetničke slike naših poznatih slikara, raznih dimenzija i motiva, a na vama je da se odlučite za ulja, akvarele i pastele.

Autori tih dela su poznatii i afirmisani likovni umetnici.

Naknade za iznajmljivanje su vrlo prihvatljive, a zavise od broja slika i vremenskog perioda iznajmljivanja.

Ukoliko se odlučite za tu formu iznajmljivanja slika, mi ćemo ih transportovati na dogovoreno mesto i po dogovoru postaviti na mesta na koja Vi odaberete.

Garancija za slike je stvar dogovora, a može biti praćena osiguranjem ili plaćenim avansom koji se vraća po isteku ugovora o iznajmljivanju.

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

MAILING LISTA

Unesite svoje podatke i pritisnite na "Prijavi se" kako biste dobijali obaveštenja o redovnim akcijama.

LOKACIJA