Prazna korpa

Bulevar dr. Zorana Đinđića 44a, 11070 Novi Beograd. Tel: +381 11 311 0316


Promena jezika / Change language

POGLEDAJTE NAJNOVIJE SLIKE IZ GALERIJE ŠPANAC

  • Plutajući jedrenjak
  • Šumski potok
  • Dan u šumi
  • Moja Rusinka
  • Gajdaš
  • Tri nara
  • Trešnje
  • Čajnik
  • Ravnica
  • Devojka

Kvalitet koji godinama pružamo, jednak je, kako za velike sisteme, tako i za pojedince. O našoj galeriji najbolje govori naš rad, firme koje nam već duži niz godina ukazuju poverenje. Redovni posetioci i konzumenti umetničkih slika su osim naših sugrađana i građani drugih gradova, institucija i firmi iz drugih država, ne samo Evrope, a najbrojniji su oni iz zemalja ex Jugoslavije. Galerija „ Španac“ je ukrasila slikama domove i radni prostor poznatim ličnostima iz javnog, kulturnog i sportskog života našeg grada, kao i republike, počev od najtrofejnijeg Vaterpolo Saveza Srbije i skoro svih zlatnih vaterpolista Srbije,pa košarke na čelu sa selektorom košarkaške reprezentacije Srbije, kao i veliki broj igrača iz reprezentacije Srbije kao i poznate ličnosti iz SD „Crvena Zvezda“ i „Partizan“.

Iza nas su brojne izložbe, a možemo se i pohvaliti i klijentima sa kojima smo sarađivali i dalje sarađujemo.

Opremanje poslovnog prostora je naša specijalnost a naši klijenti su:

Rekli su o nama:

Aleksandar Saša Đorđević – selektor košarkaške reperezentacije Srbije

“Galerija za svaku pohvalu, redovno je posećujem jer volim umetnost, slike iz galerije Španac krase zidove u mojoj kući a neretko kupujem i poklone dragim prijateljima”

Jonathan Moore – OSCE

„ Amazing art and wonderful people. A favorite source in Belgrade”!

Morten J.Kristiansen – Telenor group

We like your gallery and the very good service! We are satisfied with the various types of painters represented in your gallery”!

Dragan i Milorad Popović - BDO

“Svaki slika je priča za sebe, slika govori hiljadu reči, mi smo našu priča sa galerijom Španac počeli i nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji!.”

Miloš Jelić – direktor Privredne komore Srbije

“Ukazali smo poverenje onima koji znaju svoj posao i koji se prema njemu profesionalno ophode. Tradicionalne izložbe slika u našoj firmi su pravi rezultat rada ove dopadljive, uslužne i prave umetničke galerije koja vas svaki put opčini i zadovolji vaše srce i dušu. .”

Dragan Vuletić – vlasnik hotela i restorana Zlatnik

“Kompletan hotel i restoran, a sada i sala za organizaciju svečanosti je opremljena kod naših dobrih prijatelja u galeriji Španac…mogu samo da pohvalim pristup, organizaciju i sve ono što oni rade kao i da preporučim svakome ko voli umetnost i slike”

Slobodan i Dušan Bajić – HBB TRADE

“Odličan izbor slika, sjajajn izbor pravih istinskih zanatlija, majstora svog zanata. Pored ulja na platnu imate divne akvarele i pastele. Galerija koja ostavlja veliki utisak na svakoga koji drži do toga.. .”

Mirko Urošević - IMEL GROUP

“Galerija od poverenja, uvek spremni na saradnju, dobar savet i kompromis. Domaćini otac i sin rade ovaj posao jako dugo i imam samo reči hvale za sve što rade i kako rade! ”

Mirko Milanović – VIVA TRAVEL

“Samo slike iz galerije Španac su me ostavile bez reči a usluga je sjajna. Opremili smo naš dom a da nismo ni došli u galeriju. Dolaze na kućnu adresu i opremaju vaš dom a na vama je samo da izaberete i uživate u umetnosti koja dolazi iz ove galerije.”

Miodrag Živulj – Termoinženjering

“Galerija Španac je najbolja galerija po eksponatima, cenama, a posebno po ljudima. Dolazak, boravak, kupovina, i odlazak ostavljaju uvek zadovoljno srce. Hvala im što postoje!”

Online kupovina:

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu određenog umetničkog dela, kliknite na dugme za kupovinu, popunite formular sa vašim podacima i sledite dalja uputstva.

Nakon toga vam šaljemo email sa potvrdom vaše porudžbine i njenim brojem.

Kada vaša uplata bude evidentirana na našem računu, brzom kurirskom isporukom ili ličnom dostavom vaše željeno umetničko delo će biti u vašem domu.

Za svaku drugu opciju stojimo vam na raspolaganju, a ukoliko želite možemo vas kontaktirati i dogovoriti se oko vaše kupovine.

Naručivanje:

Svi proizvodi prikazani na stranicama www.prodajaslika.org  mogu se naručiti preko Interneta 24 sata na dan, 7 dana u nedelji.

Kupci na teritoriji Srbije mogu željene artikle naručiti brzo i jednostavno na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Cene umetničkih dela na stranici www.prodajaslika.org su navedene u dinarima, eurima i dolarima.

Cene u dinarima ne uključuje PDV jer Galerija Španac nije u sistemu PDV-a. 

Galerija Španac zadržava pravo da može otkazati narudžbinu u roku od 48 sati, od evidentiranja narudžbine.

Ovo se odnosi na situacije kada galerija proceni da ne može iz objektivnih razloga ispuniti rokove dostave. 
Galerija zadržava pravo da odbije narudžbinu od kupca sa prethodnom istorijom sumnjivih narudžbi.

Načini plaćanja:

Galerija Španac vam pruža jednostavne i sigurne načine plaćanja. Na vama je da odaberete.

1. Plaćanje unapred preko računa, virmanom, bankarskim transferom i opštom uplatnicom.

Državljani Srbije uplatu mogu izvršiti u dinarima na naš dinarski račun.
Broj dinarskog računa RSD: 325-9500600046067-74,  Vojvođanska banka, OTP group, Beograd 

Državljani van teritorije Srbije uplatu mogu izvršiti u evrima na naš devizni račun.
Broj deviznog računa EUR: RS35325960160000686111,  Vojvođanska banka, OTP group, Beograd 

Državljani van teritorije Srbije uplatu mogu izvršiti u dolarima na naš devizni račun. 
Broj deviznog računa USD: RS35325960260000120984,  Vojvođanska banka, OTP group, Beograd

Ukupna suma, na osnovu predračuna, mora biti uplaćena na naš bankovni račun.

Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici ili nalogu za prenos dobijate putem e-maila, nakon potvrde porudžbenice.

Na Vašu e-mail adresu poslaćemo Predračun i Instrukcije za plaćanje.

Naglašavamo da troškove transfera i bankovne troškove snosi kupac.

Po evidentiranju vaše uplate, umetničko delo ili dela sa narudžbenice se pakuju i šalju na vašu adresu ako nije drugačije definisano našim dogovorom.

 

2. Pouzećem.

Ovo se odnosi na kupovinu umetničkih dela manjih vrednosti (do 50.000 dinara)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa umetničkog dela sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji vam je doneo pošiljku.

3. Plaćanje na rate.

Plaćanje u gotovini na rate ili čekovima građana

Ukoliko naručite umetničko delo, kontaktiraćemo vas telefonom ili e-mailom, a najbolje je doći lično u galeriju i dogovoriti sve detalje oko kupovine.

Način kupovine na rate određuje sam kupac, a isplata se vrši lično u galeriji u gotovini ili čekovima građana po dogovoru i u zakazano vreme isplate rate.

Po isplati dogovorenih rata kupac preuzima svoje umetničko delo.

4. Plaćanje lično u galeriji Španac

Ukoliko želite da naručite neko umetničko delo online preko interneta ili e-mailom, a želite da platite u našoj galeriji, to možete učiniti tako što ćete nakon online narudžbine, kontaktirati nas na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona u galeriju Španac 011/311-0316, ili 064/113-6593

Velika povoljnost plaćanja u galeriji Španac je taj što na licu mesta odobravamo popuste za umetnička dela koja mogi biti i do 35%!!!

Dostava:

Galerija Španac može da dostavi vašu narudžbinu na bilo koju adresu u Srbiji. Za dostavu su Vam na raspolaganju sledeće poštanske službe:

1. Post Express kurirska služba Srbije, www.postexpress.rs. Omogućava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domaćem i međunarodnom saobraćaju (samo za Sloveniju, Hrvatsku, Republiku Srpsku i Makedoniju).

2.AKS Ekspess kurir, www.aks-sabac.com

Galerija Španac može da dostavi vašu narudžbinu na bilo koju adresu u svetu. Za dostavu su Vam na raspolaganju sledece poštanske službe:

1. PTT služba Srbije, www.posta.rs. Omogucava standardni i avionski prenos pošiljke u domacem i medunarodnom saobracaju (u više od 200 zemalja sveta).

2. DHL Worldwide Express kurirska služba, www.dhl.rs. Garantuju brz i siguran nacin prenosa i urucenje pošiljke u medunarodnom saobracaju (u više od 200 zemalja sveta).

3. FedEx Express kurirska služba, www.fedex.com. Garantuju brz i siguran nacin prenosa i urucenje pošiljke u medunarodnom saobracaju (u više od 200 zemalja sveta).

Za skuplje slike ili za kupovinu više slika, Galerija Španac lično dostavlja slike u Beogradu, okolini Beograda, i to uglavnom vikendom na vašu adresu.

Vreme i cena dostave   - Pošiljke se preuzimaju svakog dana i dostavljaju svakog dana osim nedelje, od vrata do vrata, po principu danas za sutra.

Cena dostave zavisi od mesta dostave i težine paketa, i zaračunati su prema važećem cenovniku odabrane poštanske službe i cenu dostave plaća kupac slike. 

Osiguranje:

Galerija Španac pruža mogucnost da osigurate vaš paket od rizika gubitka i oštećenja kojima je izložen tokom prevoza u domaćem transportu.

Šta ako pošiljka nije osigurana?

Galerija Španac ne snosi odgovornost i ne priznaje naknadu štete za slučaj gubitka, oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke koja nije osigurana.

 

Vaša galerija Španac

Porodična priča naše galerije počinje davne 1987. godine

Kao igrač AKUD „ Branko Krsmanović“ putujući svetom ( 40 zemalja) Borislav dipl. pravnik je bio inficiran lepotom i strašću za umetnošću pa je posle završetka igračke karijere radio kao generalni sekretar u Jugoslovenskom Dramskom  Pozorištu, gde je sve to sazrelo u njemu i dalo poseban pečat.
Napušta pozorište posle 9 godina rada i od 1992 . godine se bavi isključivo galerijskim radom.

Pojačanje stiže 2003. godine  od sina Đorđa koji napušta struku dipl. ekonomiste i pridružuje se ocu u avanturu otvaranja galerije „Španac“ 2006. godine u Bulevaru dr Zorana Đinđića 44a.

Đorđe je uspeo očeva iskustva da proširi i osavremeni novim tehničkim i stvaralačkim momentima i da poseban pečat fizionomiji ove veoma zapažene galerije, ne samo u Srbiji nego i mnogo šire.

„Galerija Španac“ je specijalizovana za prodaju umetničkih slika naših cenjenih sllikara – koji razmišljaju o umetnosti, preciznije slikarstvu, slično nama.

Poetski  realizam je nosilac postavke u najvećem delu naše galerije, zajedno sa majstorima precizne figuracije kao i stvaraoci hiperrealizma, impresionizma, nadrealizma i moderne umetnosti.

Galerija pored ulja na platnu nudi izuzetne akvarele i pastele.

Izložbe naše i vaše Galerije „Španac“

 
 
 

Galerija “Španac” predstavlja jedinstvenu uslugu koja je hit u svetu, a to je iznajmljivanje slika za pravna i fizička lica.

Ukoliko želite da za vaše specijalne prilike, (promocije, svečanosti, proslave, jubileje) i najvažnije događaje, vaš stambeni ili poslovni prostor krase najlepša umetnička dela, iznajmljivanje slika je pravo rešenje.

U skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, vreme iznajmljivanja može biti po danu, sedmično, na mesečnom ili godišnjem nivou.

Na ovaj korak smo se odlučili da bi podmirili potrebe sve više poslovnih firmi, ambasada, banaka, hotela i restorana kao i ostalih poslovnih organizacija i privatnog okruženja, koje žele da imaju prijatan i ugodan ambijent u svojim prostorima.

Po vašem izboru slika, opremamo i ispunjavamo vaše zahteve vezane za postavku slika u vašim prostorijama.

Sigurni smo da bi takva odluka oplemenila izgled vaših prostorija i da bi dala jednu novu notu prefinjenosti, umetničkog šarma i topline.

U ponudi su umetničke slike naših poznatih slikara, raznih dimenzija i motiva, a na vama je da se odlučite za ulja, akvarele i pastele.

Autori tih dela su poznatii i afirmisani likovni umetnici.

Naknade za iznajmljivanje su vrlo prihvatljive, a zavise od broja slika i vremenskog perioda iznajmljivanja.

Ukoliko se odlučite za tu formu iznajmljivanja slika, mi ćemo ih transportovati na dogovoreno mesto i po dogovoru postaviti na mesta na koja Vi odaberete.

Garancija za slike je stvar dogovora, a može biti praćena osiguranjem ili plaćenim avansom koji se vraća po isteku ugovora o iznajmljivanju.

Poštovani,

Galerija slika, umetničke slike, ulja na platnu, akvareli i pasteli, lako su dostupni na pravom mestu a otvoriti galeriju prava je avantura, i imati jasnu koncepciju i dosledno je sprovoditi još je ređe u tom svetu… Poetski realizam je nosilac postavke u najvećem delu naše galerije, zajedno sa majstorima precizne figuracije kao i stvaraoci hiperrealizma. Mi smo jedina galerija kako u Srbiji tako i na Balkanu koja je posvećena isključivo realističkom slikarstvu, poetskom realizmu i hiperrealizmu. Galerija slika pored ulja na platnu nudi izuzetne akvarele i pastele. Izvolite da nas posetite i uverite se u istinitost i dobronamernost našeg kazivanja, te postanimo saradnici i prijatelji.

Do skorog viđenja,
Galerija “Španac” i njeni domaćini
Borislav i Đorđe Đurđević

VIDEO PREZENTACIJA GALERIJE

NOVO U GALERIJI  ŠPANAC:

 SLIKE NA PRODAJU – prodaja slika online, sertifikat za slike, dozvole za prenos preko granice, umetničke slike šaljemo brzom poštom, donosimo slike na vašu adresu .

 PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE SLIKA –  za pravna lica, a u određenim slučajevima i za fizička lica. Iznajmljivanje slika je postala praksa i hit u razvijenim zemljama (specijalne prlike, svečanosti, jubileji, ukrašavanje poslovnog i životnog prostora). Nadoknade su minimalne, a vreme iznjmljivanja i ostali uslovi su stvar našeg dogovora.

 KUPOVINA SLIKA IZ VAŠEG DOMA – u mogućnosti smo da vam ponudimo kupovinu slika a da pri tome ne morate dolaziti  u galeriju. Za kupovinu tri ili više slika, mi dolazimo na vašu adresu i donosimo znatno veći broj slika koji ste vi prethodno izabrali, a vi u vašem domu donosite odluku koje slike vam najviše odgovaraju i koje želite da kupite.

 OSLIKAVANJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA - u mogućnosti smo da vam ponudimo sve vrste zidnih tehnika - murala, mozaika i vitraža.

 KOMISIONE SLIKE - u mogućnosti smo da vam ponudimo komisionu prodaju vaših slika u našoj galeriji. Galerija Španac u dogovoru sa vama formira cenu i dogovora sve uslove prodaje.

 UMETNIČKE SLIKE I POPUSTI – na sve slike u galeriji, a isti će se odobravati u iznosu od 10 do 30%, a zavisno od vrednosti i količine slika za koju se kupac odluči!

 GALERIJA  SLIKA JE OTVORENA I POSLE RADNOG VREMENA I NEDELJOM – u dogovoru sa vama možemo zakazati sastanak ili posetu našoj galeriji i posle radnog vremena, što znači uveče, nedeljom ili kad vama bude odgovaralo. Potrebno je samo da se javite jedan dan ranije  i zakažete dolazak.

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

MAILING LISTA

Unesite svoje podatke i pritisnite na "Prijavi se" kako biste dobijali obaveštenja o redovnim akcijama.

LOKACIJA