Prazna korpa

Bulevar dr. Zorana Đinđića 44a, 11070 Novi Beograd +381 11 311 0316

Online kupovina:

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu određenog umetničkog dela, kliknite na dugme za kupovinu, popunite formular sa vašim podacima i sledite dalja uputstva.

Nakon toga vam šaljemo email sa potvrdom vaše porudžbine i njenim brojem.

Kada vaša uplata bude evidentirana na našem računu, brzom kurirskom isporukom ili ličnom dostavom vaše željeno umetničko delo će biti u vašem domu.

Za svaku drugu opciju stojimo vam na raspolaganju, a ukoliko želite možemo vas kontaktirati i dogovoriti se oko vaše kupovine.

Naručivanje:

Kupci na teritoriji Srbije mogu željene artikle naručiti brzo i jednostavno na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Cene umetničkih dela na stranici www.prodajaslika.org su navedene u dinarima.

PDV nije uključen jer Galerija Španac nije u sistemu PDV-a. 

Galerija Španac zadržava pravo da može otkazati narudžbinu u roku od 48 sati, od evidentiranja narudžbine.

Ovo se odnosi na situacije kada galerija proceni da ne može iz objektivnih razloga ispuniti rokove dostave. 
Galerija zadržava pravo da odbije narudžbinu od kupca sa prethodnom istorijom sumnjivih narudžbi.

Načini plaćanja:

Galerija Španac vam pruža jednostavne i sigurne načine plaćanja. Na vama je da odaberete.

1. Plaćanje preko računa ili opštom uplatnicom.

Nakon naručivanja i potvrde vaše porudžbine, plaćanje uplatnicom na šalteru banke ili pošte (fizičko lice) podrazumeva da uplatite iznos sa predračuna koji dobijete putem e-maila, a ukoliko kupujete kao firma (pravno lice), na šalteru banke ili pošte se popunjava nalog za prenos.

Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici ili nalogu za prenos dobijate putem e-maila, nakon potvrde porudžbenice.

Po evidentiranju vaše uplate, umetničko delo ili dela sa narudžbenice se pakuju i šalju na vašu adresu ako nije drugačije definisano našim dogovorom.

Uplatu možete izvršiti u dinarima na naš račun. 
Broj računa je: 355-1090395-74, Vojvođanska banka, NBG group, Beograd 

2. Pouzećem.

Ovo se odnosi na kupovinu umetničkih dela manjih vrednosti (do 50.000 dinara)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa umetničkog dela sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji vam je doneo pošiljku.

3. Plaćanje na rate.

Plaćanje u gotovini na rate ili čekovima građana

Ukoliko naručite umetničko delo, kontaktiraćemo vas telefonom ili e-mailom, a najbolje je doći lično u galeriju i dogovoriti sve detalje oko kupovine.

Način kupovine na rate određuje sam kupac, a isplata se vrši lično u galeriji u gotovini ili čekovima građana po dogovoru i u zakazano vreme isplate rate.

Po isplati dogovorenih rata kupac preuzima svoje umetničko delo.

4. Plaćanje lično u galeriji Španac

Ukoliko želite da naručite neko umetničko delo online preko interneta ili e-mailom, a želite da platite u našoj galeriji, to možete učiniti tako što ćete nakon online narudžbine, kontaktirati nas na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona u galeriju Španac 011/311-0316, ili 064/113-6593

Velika povoljnost plaćanja u galeriji Španac je taj što na licu mesta odobravamo popuste za umetnička dela koja mogi biti i do 35%!!!

Dostava:

Galerija Španac može da dostavi vašu narudžbinu na bilo koju adresu u Srbiji. Za dostavu su Vam na raspolaganju sledeće poštanske službe:

1. Post Express kurirska služba Srbije, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Omogućava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domaćem i međunarodnom saobraćaju (samo za Sloveniju, Hrvatsku, Republiku Srpsku i Makedoniju).

2.BEX Express kurirska služba Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Omogućava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domaćem saobraćaju i šire.

3.AKS Ekspess kurir, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Za skuplje slike ili za kupovinu više slika, Galerija Španac lično dostavlja slike u Beogradu, okolini Beograda, i to uglavnom vikendom na vašu adresu.

 

Vreme i cena dostave   - Pošiljke se preuzimaju svakog dana i dostavljaju svakog dana osim nedelje, od vrata do vrata, po principu danas za sutra. Cena dostave zavisi od mesta dostave i težine paketa, i zaračunati su prema važećem cenovniku odabrane poštanske službe i cenu dostave plaća kupac slike. 

Osiguranje:

Galerija Španac pruža mogucnost da osigurate vaš paket od rizika gubitka i oštećenja kojima je izložen tokom prevoza u domaćem transportu.

Šta ako pošiljka nije osigurana?

Galerija Španac ne snosi odgovornost i ne priznaje naknadu štete za slučaj gubitka, oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke koja nije osigurana.

 

Vaša galerija Španac

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

MAILING LISTA

Unesite svoje podatke i pritisnite na "Prijavi se" kako biste dobijali obaveštenja o redovnim akcijama.

GOOGLE PLUS