Prazna korpa

Bulevar dr. Zorana Đinđića 44a, 11070 Novi Beograd +381 11 311 0316

Online kupovina:

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu određenog umetničkog dela, kliknite na dugme za kupovinu, popunite formular sa vašim podacima i sledite dalja uputstva.

Nakon toga vam šaljemo email sa potvrdom vaše porudžbine i njenim brojem.

Kada vaša uplata bude evidentirana na našem računu, brzom kurirskom isporukom ili ličnom dostavom vaše željeno umetničko delo će biti u vašem domu.

Za svaku drugu opciju stojimo vam na raspolaganju, a ukoliko želite možemo vas kontaktirati i dogovoriti se oko vaše kupovine.

Naručivanje:

Kupci na teritoriji Srbije mogu željene artikle naručiti brzo i jednostavno na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Cene umetničkih dela na stranici www.prodajaslika.org su navedene u dinarima.

PDV nije uključen jer Galerija Španac nije u sistemu PDV-a. 

Galerija Španac zadržava pravo da može otkazati narudžbinu u roku od 48 sati, od evidentiranja narudžbine.

Ovo se odnosi na situacije kada galerija proceni da ne može iz objektivnih razloga ispuniti rokove dostave. 
Galerija zadržava pravo da odbije narudžbinu od kupca sa prethodnom istorijom sumnjivih narudžbi.

Načini plaćanja:

Galerija Španac vam pruža jednostavne i sigurne načine plaćanja. Na vama je da odaberete.

1. Plaćanje preko računa ili opštom uplatnicom.

Nakon naručivanja i potvrde vaše porudžbine, plaćanje uplatnicom na šalteru banke ili pošte (fizičko lice) podrazumeva da uplatite iznos sa predračuna koji dobijete putem e-maila, a ukoliko kupujete kao firma (pravno lice), na šalteru banke ili pošte se popunjava nalog za prenos.

Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici ili nalogu za prenos dobijate putem e-maila, nakon potvrde porudžbenice.

Po evidentiranju vaše uplate, umetničko delo ili dela sa narudžbenice se pakuju i šalju na vašu adresu ako nije drugačije definisano našim dogovorom.

Uplatu možete izvršiti u dinarima na naš račun. 
Broj računa je: 355-1090395-74, Vojvođanska banka, NBG group, Beograd 

2. Pouzećem.

Ovo se odnosi na kupovinu umetničkih dela manjih vrednosti (do 50.000 dinara)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa umetničkog dela sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji vam je doneo pošiljku.

3. Plaćanje na rate.

Plaćanje u gotovini na rate ili čekovima građana

Ukoliko naručite umetničko delo, kontaktiraćemo vas telefonom ili e-mailom, a najbolje je doći lično u galeriju i dogovoriti sve detalje oko kupovine.

Način kupovine na rate određuje sam kupac, a isplata se vrši lično u galeriji u gotovini ili čekovima građana po dogovoru i u zakazano vreme isplate rate.

Po isplati dogovorenih rata kupac preuzima svoje umetničko delo.

4. Plaćanje lično u galeriji Španac

Ukoliko želite da naručite neko umetničko delo online preko interneta ili e-mailom, a želite da platite u našoj galeriji, to možete učiniti tako što ćete nakon online narudžbine, kontaktirati nas na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona u galeriju Španac 011/311-0316, ili 064/113-6593

Velika povoljnost plaćanja u galeriji Španac je taj što na licu mesta odobravamo popuste za umetnička dela koja mogi biti i do 35%!!!

Dostava:

Galerija Španac može da dostavi vašu narudžbinu na bilo koju adresu u Srbiji. Za dostavu su Vam na raspolaganju sledeće poštanske službe:

1. Post Express kurirska služba Srbije, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Omogućava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domaćem i međunarodnom saobraćaju (samo za Sloveniju, Hrvatsku, Republiku Srpsku i Makedoniju).

2.BEX Express kurirska služba Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Omogućava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domaćem saobraćaju i šire.

3.AKS Ekspess kurir, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Za skuplje slike ili za kupovinu više slika, Galerija Španac lično dostavlja slike u Beogradu, okolini Beograda, i to uglavnom vikendom na vašu adresu.

 

Vreme i cena dostave   - Pošiljke se preuzimaju svakog dana i dostavljaju svakog dana osim nedelje, od vrata do vrata, po principu danas za sutra. Cena dostave zavisi od mesta dostave i težine paketa, i zaračunati su prema važećem cenovniku odabrane poštanske službe i cenu dostave plaća kupac slike. 

Osiguranje:

Galerija Španac pruža mogucnost da osigurate vaš paket od rizika gubitka i oštećenja kojima je izložen tokom prevoza u domaćem transportu.

Šta ako pošiljka nije osigurana?

Galerija Španac ne snosi odgovornost i ne priznaje naknadu štete za slučaj gubitka, oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke koja nije osigurana.

 

Vaša galerija Španac

Galerija “Španac” predstavlja jedinstvenu uslugu koja je hit u svetu, a to je iznajmljivanje slika za pravna i fizička lica.

Ukoliko želite da za vaše specijalne prilike, (promocije, svečanosti, proslave, jubileje) i najvažnije događaje, vaš stambeni ili poslovni prostor krase najlepša umetnička dela, iznajmljivanje slika je pravo rešenje.

U skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, vreme iznajmljivanja može biti po danu, sedmično, na mesečnom ili godišnjem nivou.

Na ovaj korak smo se odlučili da bi podmirili potrebe sve više poslovnih firmi, ambasada, banaka, hotela i restorana kao i ostalih poslovnih organizacija i privatnog okruženja, koje žele da imaju prijatan i ugodan ambijent u svojim prostorima.

Po vašem izboru slika, opremamo i ispunjavamo vaše zahteve vezane za postavku slika u vašim prostorijama.

Sigurni smo da bi takva odluka oplemenila izgled vaših prostorija i da bi dala jednu novu notu prefinjenosti, umetničkog šarma i topline.

U ponudi su umetničke slike naših poznatih slikara, raznih dimenzija i motiva, a na vama je da se odlučite za ulja, akvarele i pastele.

Autori tih dela su poznatii i afirmisani likovni umetnici.

Naknade za iznajmljivanje su vrlo prihvatljive, a zavise od broja slika i vremenskog perioda iznajmljivanja.

Ukoliko se odlučite za tu formu iznajmljivanja slika, mi ćemo ih transportovati na dogovoreno mesto i po dogovoru postaviti na mesta na koja Vi odaberete.

Garancija za slike je stvar dogovora, a može biti praćena osiguranjem ili plaćenim avansom koji se vraća po isteku ugovora o iznajmljivanju.

Poštovani,

Galerija slika, umetničke slike, ulja na platnu, akvareli i pasteli, lako su dostupni na pravom mestu a otvoriti galeriju prava je avantura, i imati jasnu koncepciju i dosledno je sprovoditi još je ređe u tom svetu… Poetski realizam je nosilac postavke u najvećem delu naše galerije, zajedno sa majstorima precizne figuracije kao i stvaraoci hiperrealizma. Mi smo jedina galerija kako u Srbiji tako i na Balkanu koja je posvećena isključivo realističkom slikarstvu, poetskom realizmu i hiperrealizmu. Galerija slika pored ulja na platnu nudi izuzetne akvarele i pastele. Izvolite da nas posetite i uverite se u istinitost i dobronamernost našeg kazivanja, te postanimo saradnici i prijatelji.

Do skorog viđenja,
Galerija “Španac” i njeni domaćini
Borislav i Đorđe Đurđević

Porodična priča naše galerije počinje davne 1987. godine

Kao igrač AKUD „ Branko Krsmanović“ putujući svetom ( 40 zemalja) Borislav je bio inficiran lepotom i strašću za umetnošću pa je posle završetka igračke karijere radio kao generalni sekretar u Jugoslovenskom Dramskom  Pozorištu, gde je sve to sazrelo u njemu i dalo poseban pečat tako da on  napušta pozorište i 1987. godine počinje sa galerijskim radom.

Pojačanje stiže 2003. godine  od sina Đorđa koji napušta struku i pridružuje se ocu u avanturu otvaranja galerije „Španac“ 2006. godine u Bulevaru dr Zorana Đinđića 44a.

Đorđe je uspeo očeva iskustva da proširi i osavremeni novim tehničkim i stvaralačkim momentima i da poseban pečat fizionomiji ove veoma zapažene galerije, ne samo u Srbiji nego i mnogo šire.

„Galerija Španac“ je specijalizovana za prodaju umetničkih slika naših cenjenih sllikara – koji razmišljaju o umetnosti, preciznije slikarstvu, slično nama.

Poetski  realizam je nosilac postavke u najvećem delu naše galerije, zajedno sa majstorima precizne figuracije kao i stvaraoci hiperrealizma, impresionizma, nadrealizma i moderne umetnosti.

Galerija pored ulja na platnu nudi izuzetne akvarele, pastele i grafike.

Izložbe naše i vaše Galerije „Španac“

 
 
 

VIDEO PREZENTACIJA GALERIJE

POGLEDAJTE NAJNOVIJE SLIKE IZ GALERIJE ŠPANAC

  • Koncert u polju
  • Žig
  • 3 Gracije (sfumato)
  • Materijalizacija
  • Karika koja nedostaje
  • Devojka sa knjigom
  • Mrtva priroda
  • Vrbak
  • Livada u zimu
  • Pogled sa brda Kitka

NOVO U GALERIJI  ŠPANAC:

 SLIKE NA PRODAJU – prodaja slika online, sertifikat za slike, dozvole za prenos preko granice, umetničke slike šaljemo brzom poštom, donosimo slike na vašu adresu .

 PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE SLIKA –  za pravna lica, a u određenim slučajevima i za fizička lica. Iznajmljivanje slika je postala praksa i hit u razvijenim zemljama (specijalne prlike, svečanosti, jubileji, ukrašavanje poslovnog i životnog prostora). Nadoknade su minimalne, a vreme iznjmljivanja i ostali uslovi su stvar našeg dogovora.

 KUPOVINA SLIKA IZ VAŠEG DOMA – u mogućnosti smo da vam ponudimo kupovinu slika a da pri tome ne morate dolaziti  u galeriju. Za kupovinu tri ili više slika, mi dolazimo na vašu adresu i donosimo znatno veći broj slika koji ste vi prethodno izabrali, a vi u vašem domu donosite odluku koje slike vam najviše odgovaraju i koje želite da kupite.

 OSLIKAVANJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA - u mogućnosti smo da vam ponudimo sve vrste zidnih tehnika - murala, mozaika i vitraža.

 KOMISIONE SLIKE - u mogućnosti smo da vam ponudimo komisionu prodaju vaših slika u našoj galeriji. Galerija Španac u dogovoru sa vama formira cenu i dogovora sve uslove prodaje.

 UMETNIČKE SLIKE I POPUSTI – na sve slike u galeriji, a isti će se odobravati u iznosu od 10 do 30%, a zavisno od broja slika za koju se kupac odluči, a takođe i od doba godine i namene za koju se slika kupuje!

 GALERIJA  SLIKA JE OTVORENA I POSLE RADNOG VREMENA I NEDELJOM – u dogovoru sa vama možemo zakazati sastanak ili posetu našoj galeriji i posle radnog vremena, što znači uveče, nedeljom ili kad vama bude odgovaralo. Potrebno je samo da se javite jedan dan ranije  i zakažete dolazak.

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

MAILING LISTA

Unesite svoje podatke i pritisnite na "Prijavi se" kako biste dobijali obaveštenja o redovnim akcijama.

GOOGLE PLUS